Löparbrudarna!

Om två och en halv vecka har vi årets första lopp att se fram emot, Mölnlyckeloppet. Så vi kämpar på och tränar ordentligt, jag och min bästa vän.
Löparbrudarna

till sommarlöpningen

Köpte några nya träningsshorts på HMs hemsida för ett tag sedan. Längtar tills sommaren när jag kan springa ute i dem. Problemet är att jag inte har några linnen som inte är färgglada att ha till. Skulle vilja ha något svart, grått eller vitt träningslinne att ha till! Får se till att införskaffa det!

filmtips!

I måndag var jag och Linnéa på bio och såg "Jakten", en dansk film med Mads Mikkelsen i huvudrollen. Filmen handlar om en man i 40 års åldern som efter sin skiljsmässa äntligen börjat få ordning på livet och fått jobb på ett dagis. Plötsligt anklagar en flicka på dagiset honom för att ha antastat henne och hela hans värld vänds upp och ner på grund av denna lögn. 
 
Filmen var otroligt känslosam i och med att man som tittare visste att flickan ljuger samtidigt som man som vuxen måste ta det barnen säger på allvar. Otroligt hemskt när en lögn kan förstöra en människas liv. Väldigt bra film och roligt med skandinavisk film!
 

dålig löpning idag!

började dagen med att jobba några timmar och eftersom det inte blev någon löpning igår så ville jag verkligen ut och springa idag. så trots sjuk huvudvärk gav jag mig ut men det märktes att jag låg i sängen och var sjuk hela dagen igår och inte mådde bra idag heller. jag tog mig i alle fall runt hela rundan på 6 km, sprang 5 km och gick resten. kändes sjukt dåligt eftersom jag brukar orka mycket längre, men jag antar att man inte kan förvänta sig det när man inte mår bra. gjorde lite paj till mig nyss som belöning för att jag jobbat på bra idag!
 

söndagen den fjortonde april

Jag känner mig dålig när jag inte skriver här! Jag som faktiskt vill ha en blogg och vill skriva och lägga ut fina bilder, men det är svårt att få tiden att räcka till. Massor i skolan som vanligt, jobben och flytten om två veckor! Jag har förresten även fått sommarjobb, vart med i en reklamfilm, anmält mig för att bli blodgivare samt blivit månadsgivare i Barncancerfonden. Så jag har haft massor av bra saker för mig på sista tiden!
Jag och Linnéas fina Leia. 

träning blir så mycket roligare när man har fina träningskläder

jag gjorde det! jag har äntligen köpt dom underbara rosa fina löparskorna och dessutom använt dem på tre löparrundor! svårt att beskriva hur underbart det är att ha kommit igång med löpningen och det har till och med gått så långt att jag och min bästa vän kallar oss själva för "löparbrudarna" (eller "the leeping brauds" som vi säger, härligt översättning haha) och skall springa vårt första lopp tillsammans nästa månad!