Träningskläder

Eftersom lönen kom igår gick jag in på Stadium och köpte två nya träningslinnen! Det är alltid lite roligare att träna om man har fina träningskläder! Älskar att ha färgade linnen till mina svarta träningsbyxor! :D

ny resa bokad!

Känns underbart nu när jag äntligen har bokat flyget till Irland den 8 mars! Jag skall hälsa på två vänner som jag lärde känna i USA i somras när jag jobbade på Camp i New York. Jag stannar i Irland 10 dagar, och måste plugga järnet nu så att jag inte kommer efter i skolan när jag är borta. Men det skall bli underbart att åka dit och hälsa på så det gör inget! Ååå vad jag längtar!

I miss

I miss summer. I miss Australia. I miss Melbourne.

finally

Har äntligen jobbat alla mina 21 timmar denna helgen :D Jobbigt, men skönt att det är över, nu blir det söndagsgodis och söndasfilm, Die Hard! :D

springa <3

Var och tränade i mellan båda jobben idag! Första gången sedan jag låg hemma med magsjuka! Var så himla härligt att vara tillbaka på löpbandet och få springa, sprang fortare än vad jag brukar göra och det kändes så himla bra, kändes inte alls som jag skulle dö som det brukar kännas utan bara väldigt härligt att få springa av sig!
 
Funderar på att anmäla mig till några lopp i vår/sommar så att jag får ännu mer motivation till att börjar springa ute när vädret tillåter och inte bara på löpbandet! :D

Ugly

Har haft bild i skolan idag och fick som uppgift att tillverka "fulmonster"! Ju fulare desto bättre! Skrattade väldigt mycket när vår lärare sa till oss att tänka "hur fult kan jag göra utan att jag kräks?" 
Men himla intressant och kul att fundera kring vad som egentligen är fult och hur mycket fult man kan göra innan det helt enkelt blir fint! Ändå tyckte jag att de flesta fulmonster blev rätt söta, men vi gjorde så gott vi kunde i alla fall!

Sleep

 Har jobbat hela kvällen och nu skall jag titta på the Big Bang Theory och sedan skall jag sova! Härligt! Godnatt!

winter <3

snow

Jag älskar att snön är tillbaka!! Hoppas att den får ligga kvar nu då! Älskar vintern så länge det är snö och kallt, är inte särskilt förtjust i allt töande och regnande!!

molanders

jäklar vad de klipper bort mycket i TV! Vi som spelade in i hur många timmar som helst och så visar de bara pyttelite!! Men jag fick i alle fall synas med min kära Farshad! :D haha

the impossible

Tittade nyss på en film som min lillasyster rekommenderade. "the impossible" som är en sann historia från Thailand den 26 december 2004, den dag då tsunamin släckte mängder av liv. 
Jag grät mig igenom hela filmen. Jag älskar filmer som är baserat på sanna historier och detta var nog det mest känslosamma jag sett hittills. Det är svårt att förstå hur någonting sådant kan hända och hur många liv flodvågen förstörde. 

Butterflies

På Zooet i Melbourne var vi inne i ett litet hus fullt med fjärilar som flög runt överallt. De var otroligt vackra och en satte sig på mina skor och en annan på Louis keps! Väldigt vackra!