Vackert och inte fullt så vackert

Igår var det bal för alla som tar studenten i år och jag och Linnea hade vägarna förbi badhusparken och passade på att stanna och kika lite på allas klänningar. Men att vara där när alla är så finklädda påminde mig lite om året då Linnea tog studenten (jag gick ett år efter) och hon och alla andra var så finklädda och jag var i parken för att titta och ta kort och hade på mig en blommig söt liten klänning och folk tittade på mig och det såg ut som de tänkte "ska hon verkligen gå på bal i den där klänningen". Bara det att jag inte alls skulle på bal utan bara ville ha på mig en söt klänning när jag hälsade på mina vänner. Kanske tänkte de inte alls så, men så kändes det typ för mig. Jag antar att jag kände mig ful i jämförelse med alla vackra tjejer i balklänningar. Typ.

SPRING!!!!

Eftersom det var så himla varmt ute idag gick jag och Nea till Coop för att köpa glass. Men när det är typ 100 meter kvar börjar det spöregna!! SPRING!! Vi kutade allt vad vi orkade och jag ropade "tur att man är löpare" till Linnea i farten! Som tur var hade det slutat regna när vi kom ut från Coop och vi kunde njuta av våran glass i solen! Både jag och Linnea provade nya glassar idag! Mumma!!
 

fler baddagar

enligt min telefon skall det bli fint väder till helgen och då finns det bara en sak jag vill göra. Okej, två då, eftersom jag faktiskt grymt gärna vill äta glass (det finns ju jättemånga nya glassar som jag inte har testat än) men mest av allt vill jag BADA. Det är svårt att förklara men att bada måste vara bland det bästa som finns. Kanske är det för att jag typ är uppvuxen i vatten efter att ha simmat hela min ungdom, men det är något speciallt med att få vara i vatten. Plaska, skvätta, simma och dyka ner i vattnet. Och speciellt när det är utomhus och vädret är underbart. Hoppas, hoppas, hoppas att man kan bada i helgen!

första dagen på nya sommarjobbet

Idag hade vi säkerhetsövningar på nya sommarjobbet och jag fick även träffa massa härliga människor som jag kommer att jobba med i sommar! Vi fick testa att utrymma fartyget (jag är på Stena Nautica) och det var väldigt kul att se på när de fällde ut MESen och sedan fick vi ta på oss flytvästar och åka nerför rutchkanan för att sedan bli hämtade av båtar! Mycket spännande! :D Enda nackdelen är att mina vita Converse inte gillade den oranga färgen på rutchkanan!!

Kba

Igår hade vi världens slöaste morgon, gick inte upp förrän strax innan 11 och Trisha vaknade vid 12. Men efter ett tag orkade vi i alle fall pallra oss iväg till Tullen för lite Lunch/fika. Jättehärligt att sitta på uteserveringen men när vädret blev lite sämre gick vi till Kungsmässan och jag och Linneá som är tokiga i nagellack fick med oss några sådana hem och en god glass hamnade i magen innan vi gick vidare till facklan för att se The Great Gatsby! Jättebra film, tyckte att det var otroligt fint gjord (jag gillar sådant) och Leonardo Dicaprio blir nog bara snyggare med tiden, som George Clooney typ :D

Utekväll i Göteborg

Det var lite väl länge sedsn jag gick ut i Göteborg så nu när Trisha är här får man passa på, så igår var vi ute. Galen natt blir det när det är lönehelg. Jag fick en drink rätt i ögat (sved som attans) och två olika slagsmål på krogen, ett på dansgolvet och vi råkade befinna oss lite väl nära och blev knuffade å så. Massa jättefulla männiksor som kräktes överallt. Undrar om det alltid är så eller om man bara har blivit för gammal för krogen?

svenskt häng

Idag har jag, Linnéa och Trisha (från Irland) vart och kikat lite i affärer på Kungsmässan och bäst av allt, FIKAT. Måste ju vissa utlänningarna hur man gör. Vi fick även hängt lite på torget, introducerat systembolaget och handlat på Coop. Ganska svenska saker typ. Ikväll blir det Taco-kväll, again very swedish :D haha
Vackra Linnéa
Jag, Lilleman och Trisha
Linnéa och Trisha fikar
Jag och Trisha
Jag
Trisha och Linnéa

five kisses

Jag tycker att det är jätteskoj att det kommit så många nya glassar och måste såklart testa alla. Åt Magnum 2nd kiss idag och jag gillade en! Inte lika mycket som den första (som jag älskar sååå mycket) men det var ändå god. smakade lite glassbåt typ. 

tänk fel om du vill

Efter studiegruppsträffen gick jag och Nina hem till henne och åt lunch. Jag var tvungen att ta en bild på denna lilla söta tavla som hon fått av en kompis eftersom den är så klockren. Ibland blir det helt enkelt fel när man tänker. Så även om du tänker fel, låt aldrig någon annan tänka åt dig!

we're a lot of things

jag och min bästa vän är många saker, men vi är absolut inga badkrukor!!!
årets första bad (i Sverige) den 18 maj :D 

bada :D

Jag och Nea har börjat med en ny tradition. Förra året badade vi och grillade innan Eurovision, och detta ville vi göra i år igen! Så idag blev mitt första dopp, kallt som attan i början men sedan blev det faktiskt ganska skönt och vi var nog i vattnet i en halvtimma! uppfriskande värre!
Kul att Danmark vann Eurovision förresten, alltid kul när ett grannland vinner, roligare det än att ett land som man inte ens vet var det ligger vinner! Jag hade dock andra favoriter än danmark, jag gillade belgien och ungern!

sjuttonde maj (grattis Norge)

Nu ligger Lilleman i fönstret och sover och jag tittar på Modern Family på tv. jag tyckte att jag förtjänade lite lugn i soffan efter att ha målat och satt upp gardinstänger och gardiner med bästis, jobbat, handlat och sedan skrubbat lilla staketet på min uteplats, skrubbat Lillemans kattlåda och bytt sand! fått gjort massa bra idag ju!! :D

sommmmmar :D

svårt att förstå att det kan bli så varmt att man kan gå i shorts och linne på bara någon vecka. För typ 10 dagar sedan var ju allt helt dött, inget grönt gräs och inga blad på träden och på bara några dagar har allt exploderat! Underbart är det i alle fall och jag och Lilleman fick spenderat lite tid utomhus, efter gymmet och löpningen :D

amerikansk fika

efter skolan idag kom min fina vän Henrik hem till mig och hade köpt med sig bakelser från ett amerikanskt bageri i Göteborg! Visste inte ens att det fanns något sådant så blev väldigt glatt överraskad :D Mysigt att kunna sitta på uteplatsen och fika i solen :D
 

underbara stunder

Även fast det stod på väderappen att det skulle regna hela dagen så smög sig solen fram och jag och Lilleman kunde vara ute en stund på uteplatsen! hade en skön stund i solen innan det slutade på samma sätt som det brukar göra (Lilleman blir rädd för någon och springer in så fort han kan, haha)