SPRING!!!!

Eftersom det var så himla varmt ute idag gick jag och Nea till Coop för att köpa glass. Men när det är typ 100 meter kvar börjar det spöregna!! SPRING!! Vi kutade allt vad vi orkade och jag ropade "tur att man är löpare" till Linnea i farten! Som tur var hade det slutat regna när vi kom ut från Coop och vi kunde njuta av våran glass i solen! Både jag och Linnea provade nya glassar idag! Mumma!!
 

fler baddagar

enligt min telefon skall det bli fint väder till helgen och då finns det bara en sak jag vill göra. Okej, två då, eftersom jag faktiskt grymt gärna vill äta glass (det finns ju jättemånga nya glassar som jag inte har testat än) men mest av allt vill jag BADA. Det är svårt att förklara men att bada måste vara bland det bästa som finns. Kanske är det för att jag typ är uppvuxen i vatten efter att ha simmat hela min ungdom, men det är något speciallt med att få vara i vatten. Plaska, skvätta, simma och dyka ner i vattnet. Och speciellt när det är utomhus och vädret är underbart. Hoppas, hoppas, hoppas att man kan bada i helgen!

five kisses

Jag tycker att det är jätteskoj att det kommit så många nya glassar och måste såklart testa alla. Åt Magnum 2nd kiss idag och jag gillade en! Inte lika mycket som den första (som jag älskar sååå mycket) men det var ändå god. smakade lite glassbåt typ. 

we're a lot of things

jag och min bästa vän är många saker, men vi är absolut inga badkrukor!!!
årets första bad (i Sverige) den 18 maj :D 

bada :D

Jag och Nea har börjat med en ny tradition. Förra året badade vi och grillade innan Eurovision, och detta ville vi göra i år igen! Så idag blev mitt första dopp, kallt som attan i början men sedan blev det faktiskt ganska skönt och vi var nog i vattnet i en halvtimma! uppfriskande värre!
Kul att Danmark vann Eurovision förresten, alltid kul när ett grannland vinner, roligare det än att ett land som man inte ens vet var det ligger vinner! Jag hade dock andra favoriter än danmark, jag gillade belgien och ungern!

underbara stunder

Även fast det stod på väderappen att det skulle regna hela dagen så smög sig solen fram och jag och Lilleman kunde vara ute en stund på uteplatsen! hade en skön stund i solen innan det slutade på samma sätt som det brukar göra (Lilleman blir rädd för någon och springer in så fort han kan, haha)