Festivalklädd

Förra året var jag, min syster och två vänner på Summerburst. Nu har ju det redan varit i år men det finns ju massor av andra festivaler kvar att gå på i sommar. När man är på festival tycker jag att det är viktigt att ha på sig något snyggt men framförallt. Denna klänning från Nelly är perfekt. Och fransväskan till är underbar. 2 måsten inför sommarens festivaler
 
Klänning | Väska

Grönt

Jag hittade fina blad att ha i min vas! Stora, fina och väldigt gröna! 😍


Bada 🏊🏻

Även om man är dunderförkyld så får man försöka ta sig ut i det fina vädret! Ligger vid Rådasjön och snorar! Har badat en stund, riktigt varmt i vattnet idag. Förut har jag bara kunnat doppa mig men nu kunde jag ligga i och simma en stund! Helt underbart även om man inte mår helt bra! 😍

Taggar: Rådasjön, bada, sola, sommar;

Underbara sommarkläder

Jag brukar alltid säga att hösten är min favoritårstid för kläder, alla stickade varma koftor... men sommarens kläder kan nog vara snäppet bättre ändå. Årstiden då man kan använda hur mycket färg som helst, ju mer och starkare desto bättre. Och då självklart i min favoritfärg blått, som himlen och havet... Underbart! Nelly har fått in otroligt mycket härliga sommarkläder. Åh vad jag gillar nummer 2 och 3 i detta kollaget!

 
Kollage
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här
 
Sponsrat inlägg


Taggar: Nelly, blå, sommar;

Sjukstuga

Mitt halsont vägrar ge med sig så istället för att åka till Delsjön och bada med en vän så blir det lite sjukstuga hemma. Nästan för varmt idag för att dricka te men det är ju så himla gott för halsen, speciellt med lite honung i. Mums 😋


Taggar: gott, hadevelatbada, sjuk, te;

Varmt!

Herregud vad varmt det har varit idag. Vi var ute en och en halv timma på jobbet och det räckte gott och väl. Synd att det var lika varmt inomhus bara. 

Varför är det alltid så att man går och klagar på vintern att det är för kallt och man längtar till sommaren, men när sommaren väl kommer så klagar man på värmen? 
Jag antar att det är omställningen från 10 grader till 30 grader som man inte riktigt kan vänja sig vid...

Söta blommor utanför min port 

Äntligen

Idag var jag på gymmet för första gången på en vecka. Mitt överansträngda knä har stoppat mig från all träning och det har varit tråkigt men nödvändigt att vila. Men idag pallrade jag mig till gymmet för att köra mitt program som stärker leder, tränar balans m.m och de flesta övningarna gör man med endast sin egen kroppsvikt. 

Väldigt skönt att få svettas igen. Passet kändes bra, vid en övning kändes knäet lite extra men då slutade jag med en gång och körde de andra övningarna. Känns som att jag har lärt mig att lyssna på kroppen. 

För man har ju inte tränat ifall det inte finns en svettig selfie från omklädningsrummet...
Taggar: gym, träning;