Sommarkväll och dopp i Rådasjön

Riktig sommarvärme idag, och efter att ha jobbat ute större delen av dagen var jag helt slut av värmen. Slutade sent idag men åkte direkt hem, satte på mig bikini och körde till Rådasjön. Ett av mina favoritställen, så himla vackert. Det blev ett snabbt dopp och jag låg en stund i gräset och solade, bara njöt lite av värmen. Blev påmind av vad jag gillar mest med sommaren, att vara spontan varje dag. Göra det man känner för, inte behöva passa massa tider och att man kan kvällbada hur mycket man vill och stanna ute länge. 6 veckor kvar till semester. 
 
 
 
 

VM i Thaiboxning

Igår var jag i Jönköping och tittade på finalerna i VM i Thaiboxning. 5 svenska tjejer hade vi i final och det var riktigt spännande matcher. Av fem svenska tjejer i final blev det fyra guld och ett silver. Helt fantastisk att se de svenska tjejerna fightas så bra och se dem vinna. 
 
Jag satt och tittade på semifinalerna via stream i torsdags men att vara på plats i Kinnarps Arena och se det därifrån var väldigt skoj. Blir ju alltid en annan känsla att vara där än att titta hemma i soffan. 
 
Väldigt skoj var att SVT var på plats och uppmärksammade tjejerna och sände det sedan i Sportnytt. Alltid skoj när thaiboxningen får lite publicitet. 

AYTM

Är helt kär i denna fina Globe Vase från AYTM design som jag fick av min älskling. Jättefina blommor hade han köpt till mig också. Kan ställa mig och bara titta på den länge för att jag tycker den är så himla underbar. Kärlek vid första ögonkastet. 

Taggar: AYTM, design, globevase, inredning;

Göteborgsvarvet 2016

Sprang Göteborgsvarvet för andra gången i helgen. Även denna gången med bara några få löprundor i benen innan varvet. Jag hade egentligen tänkt att springa massor för att vara i bra form men otroligt mycket annat har kommit i vägen för löpningen. 

Jag tänkte att jag ändå har tränat såpass mycket thaiboxning och gym att jag skulle orka ta mig runt. Vilket jag gjorde, men jag kände de sista 5 km att benen var rejält trötta och slitna. Den känslan är jobbig. Att man har konditionen för ett halvmaraton och psyket för det, men kroppen orkar inte riktigt. 

Jag kom i mål i alla fall, men jag lovade också mig själv att jag aldrig mer kommer att springa Göteborgsvarvet med enda mål att ta mig runt. Utan då skall jag ha tränat ordentligt och kunna springa på under 2 timmar. 

Hittade ett träningsprogram som jag skall följa, sprang första passet på 4 km men mitt ena knä började strejka med en gång efter de 4 kilometrarna. Bäst att vila upp knäet och starta löpprogrammet om några veckor! 
Taggar: Göteborgsvarvet, halvmaraton, löpning;