Nytt till Australien

Var iväg en sväng och shoppade lite innan jobbet idag. Hoppades på att lite av HMs härliga sommarkollektion skulle ha kommit ut i butikerna och visst hade det de! Inte allt, men lite i alle fall vilket gjorde mig väldigt glad så några plagg därifrån och även nya fina, låga converse fick följa med hem och även följa med till Australien! 

Årets julebak

Å så var årets julebak klart! Jag älskar att baka överlag men det är något alldeles speciellt att baka till julen med julmusik i bakgrunden! Helt underbart. Idag har jag även hunnit med att köpa de sista julklapparna som jag får slå in imorgon. Jag passade även på att köpa två små saker till mig också, jag har vart sjukt duktig i år så dem förtjänar jag verkligen! :)
 
 
 

Australia baby!

Har fortfarande lite svårt att förså att om exakt två veckor befinner jag mig i Australien. För första gången i mitt liv.  Men det som skall bli härligast är nog inte att åka till just Australien, eller att träffa min vän som jag lärde känna i USA i somras utan att ha semster. Sist jag var ledig "på riktigt" var min sista vecka i USA när jag och fyra polacker åkte på roadtrip i Kalifornien. Det var i Augusti. Sedan dess har jag kört på med full fräs, skola, praktik och tre extrajobb. Vem sa att livet skulle vara enkelt? Därför känns det viktigt att jag kör på stort, har tagit semester i tre veckor och sticker så långt bort man nästan kan komma hemifrån.