Nytt till Australien

Var iväg en sväng och shoppade lite innan jobbet idag. Hoppades på att lite av HMs härliga sommarkollektion skulle ha kommit ut i butikerna och visst hade det de! Inte allt, men lite i alle fall vilket gjorde mig väldigt glad så några plagg därifrån och även nya fina, låga converse fick följa med hem och även följa med till Australien! 

Julklapp från jobbet!

 Det bästa med att jobba måste ju vara julklapparna man får! :)
 
 

Dexter i mitt hjärta

Hann med att titta på de sista avsnitten av Dexter säsong 7 innan jag gick till jobbet. Mina vänner har rekommenderat den serien hur länge som helst men det har inte blivit av att jag har börjat titta. Men så för typ 3 veckor sedan bestämde jag mig för att börja titta och sedan första avsnittet har jag vart helt fast. Så sjukt jäkla bra! Jobbigt nu bara att behöva vänta till säsong 8 börjar.

Mellandagsrea!

 Var fullständig kaos på mellandagsrean idag! Hur mycket folk som helst, och det gjorde det lite jobbigt för mig och min vän att hitta massa grejer. Hittade lite i alla fall, gick sedan och fikade och bestämde oss för att åka och shoppa mer på söndag istället då vi kan ta det lite lugnt! Jag älskar rea, men att trängas och armbågas fram i butikerna är inte riktigt min grej ändå.

längtar till imorgon!

Äntligen hemkommen från jobbet på bion! Väldigt mycket folk idag, nästan fullsatt på varenda föreställning och sjukt mycket folk i kassan hela tiden! Nu blir det ett avsnitt av Dexter och sedan sova. Skall upp tidigt imorgon för att shoppa på mellandagsean. De senaste åren har jag börjat tycka att just den delen av julen är den allra bästa! Haha (även fast jag gillar att umgås med min familj, släkt, äta god mat osv också!!!)
 
 

Juldagen

Finns nog inget mysigare sätt att vakna upp än att katten har lagt sig på min arm tätt intill mig och somnat. Jag har en sådan himla fantastisk katt! <3 Idag fick jag sova ut vilket var väldigt skönt, för vid fyra börjar jag jobba på bion. Det är alltid sjukt mycket folk på bio på juldagen så jag är inställd på KAOS!!

Fifty shades of ....

Fick denna boken i julklapp! Har den första "50 nyanser av honom" hemma men har inte fått tummen ur att börja läsa dem. När jag var i USA i somras pratade alla amerikaner om böckerna och att deras mammor läste dem i smyg. Haha. Vill gärna läsa dem för att förstå hypen, vad alla pratar om!! Någon som läst???
Jag funderade på att ta med dem och läsa på flyget till Australien, men vill inte att min manliga vän skall se att jag läser snuskböcker.... hahah hur töntig är inte jag egentligen??

Julafton <3

Har haft en härlig julafton som vanligt! Med god mat, trevligt sällskap och massa paket! Mest till min 10 åriga kusin men det är otroligt roligt att se hur glad hon blir av att se vad som finns i alla hennes paket!
 
Haha, hur OK är det här förresten? Den jättestora var till min storasyster och den pyttelilla var till mig. Haha från mina goa lillasyster. Herregud vad vi skrattade när vi jämförde storleken! :D
 

Fina vänner

I somras jobbade jag på Summer Camp i USA och då fick jag chansen att lära känna människor från hela världen. Det var det roligaste jag gjort i mitt liv och jag saknar mina fina vänner så otroligt mycket. Vi levde så fruktansvärt tätt inpå varandra under 2,5 månader och blev väldigt nära vänner. Och det är så otroligt roligt att få saker i brevlådan från dem. De två första är från Natalia från Polen, och de två andra från Trisha på Irland. Kommer defintivt att åka och hälsa på båda nästa år!
 

Redo för julafton!

Nu har jag slagit in alla julklapparna till min familj så nu är jag redo för julafton! Det snöar här också och skall bli kallt i natt så det blir äntligen en vit jul! 
 
 

Bara till mig <3

Köpte två julklappar till mig själv när jag var och köpte de sista! Två böcker fick det bli som jag skall läsa på min semester i Australien. Har bara läst kurslitteratur hela året så jag behöver verkligen läsa en bra bok! Längtar!
 

Årets julebak

Å så var årets julebak klart! Jag älskar att baka överlag men det är något alldeles speciellt att baka till julen med julmusik i bakgrunden! Helt underbart. Idag har jag även hunnit med att köpa de sista julklapparna som jag får slå in imorgon. Jag passade även på att köpa två små saker till mig också, jag har vart sjukt duktig i år så dem förtjänar jag verkligen! :)
 
 
 

Australia baby!

Har fortfarande lite svårt att förså att om exakt två veckor befinner jag mig i Australien. För första gången i mitt liv.  Men det som skall bli härligast är nog inte att åka till just Australien, eller att träffa min vän som jag lärde känna i USA i somras utan att ha semster. Sist jag var ledig "på riktigt" var min sista vecka i USA när jag och fyra polacker åkte på roadtrip i Kalifornien. Det var i Augusti. Sedan dess har jag kört på med full fräs, skola, praktik och tre extrajobb. Vem sa att livet skulle vara enkelt? Därför känns det viktigt att jag kör på stort, har tagit semester i tre veckor och sticker så långt bort man nästan kan komma hemifrån.