pictures of me and my best friend

Både jag och min bästa vän tyckte att det var lite sorgligt att det inte finns så mycket bilder på oss tillsammans så vi bestämde oss för att göra någonting åt det, åkte ut till Tjolöholm på promenad med Linnéas mamma och alla hundarna och tog slog två flugor i en smll och tog även massa bilder!

pussel

har spenderat dagen på biblioteket där vi fått massa tips och förslag på böcker att läsa för barnen på förskolan! sedan jag kom hem har jag bara försökt att pussla ihop allt denna veckan, ringt förskolan jag har praktik på, kollat om någon kan jobba för mig eftersom jobben krockar osv! Kul värre. Nu skall jag ta det lugnt och vila, jag äckligt förkyld och behöver ta det lugnt.

skjuta lerduvor på Nordirland

jag kom hem ifrån Irland idag och spenderade de sista dagarna i Nordirland där jag fick chansen att skjuta lerduvor för första gången i mitt liv. Jag tyckte att det var otrligt skoj men jobbigt, geväret var så jäkla tungt och att stå och hålla uppe det och fokusera på att träffa lerduvorna var jobbigt! Men jag lyckades otroligt bra för att vara första gången och träffade nog nära hälften av alla duvor och rekord på fem stycken i rad! Helt galet skoj!!
 

same old same old

är det inte underbart att man lyckas bli sjuk när man verkligen kommit igång med träningen, har mycket i skolan och åker utomlands om 2 dagar? Jag som innan latat mig ordentligt tränar numera 5 gånger i veckan och sprang min första löprunda utomhus igår på 8 km utan att stanna (inte därför jag är sjuk, jag hade pälsat på mig ordentligt). 
 
men nu måste man stå ut med feber och otroligt ont i halsen och livet känns inte lika kul längre. jag kan tycka att det är rätt kul vilka humörsvängningar jag kan få när jag blir sjuk, när jag dagen innan tycker livet är så himla underbart men så fort jag blir sjuk tycker jag att livet är piss. så himla dåligt. hoppas att jag blir bättre tills på fredag morgon i alle fall :D